Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Антим Паральов: Очаква се стартирането на тренировъчния процес от 15 май, като тренировките ще са на групи от 5-6 деца

Със своя заповед министърът на здравеопазването определи условията за упражняване на колективни спортове на открито. Заниманията трябва да са без публика – това важи и за спортовете футбол, волейбол и баскетбол, и да нямат състезателен характер. Допуска се участието на до 10 души при стриктно спазване на противоепидемичните мерки и без използването на бани и съблекални.

Във връзка с тази заповед казанлъшкият треньор по футбол на набор 2005 Антим Паральов коментира казусът с прекратеното първенство: 'Жалко, че не можем да довършим първенството и въпреки, че сме на първо място в мен има доза горчивина, тъй като се изиграха много стойностни и равностойно мачове. Жалко е още, защото отборът ни влезе във върховата си форма и дойте това непредвидено прекъсване. Въпреки всичко съм много доволен от представянето на момчетата, които вече придобиха нужното самочувствие и излизаха като лидери срещу именитите си съперници. Мисля, че ако успеем да запазим този набор 2005, той може да бъде в основата на един мъжки отбор, който да атакува влизане в професионалния футбол в недалечно бъдеще. Благодаря на Община Казанлък за възможността да играем на това ниво и много благодаря на родителите на децата, които неотлъчно бяха на всички стадиони и ни оказаха нужната за успеха ни подкрепа. Мисля, че достойно защитихме името на град Казанлък.

По решение на Зоналния съвет на БФС – Пловдив, ако не бъдат доиграни мачовете в зонална елитна група, съставът на „Розова долина“ ще завърши на първо място в класирането при децата, родени 2005-2006 година, тъй като се приема временното класиране за окончателно. След нас ще останат професионалните школи на „Ботев“ Пловдив, „Локомотив“ Пловдив, „Берое“, „Нефтохимик“, „Черноморец“, силният отбор на „Марица“ Пловдив, с който сме с равни точки, но и с победа в прекия двубой.

Очаква се стартирането на тренировъчния процес от 15 май, като тренировките ще са на групи от 5-6 деца.


 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: