Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ДБТ – Казанлък ще прави национална информационна кампания на открито за бизнеса „Новите мерки по Ваша мярка”

Агенцията по заетостта започва поредица от събития, които са част от национална информационна кампания на открито за бизнеса „Новите мерки по Ваша мярка”.

На 21 (вторник) юли 2020 г.  на площад „Севтополис” в град Казанлък и на 23 (четвъртък) юли 2020 г. на бул. „Освобождение” №4 в град Павел баня, експерти от Дирекция „Бюро по труда” Казанлък ще посрещат работодатели на открито, за да отговорят на техните въпроси за новите антикризисни мерки, които предлага Агенция по заетостта. Целта е бърза и оперативна подкрепа за бизнеса в условията на ограничения, наложени с въведената извънредна обстановка по повод разпространението на COVID-19.

В часовия диапазон от 9:30 часа до 16:00 часа на обявените места, ще бъдем на разположение на представителите на бизнеса за консултации във връзка с пакета ЗАЕТОСТ х 3 – проект „Заетост за теб”; подкрепата в сферата на транспорта и туризма чрез проект „КРАТКОСРОЧНА ПОДКРЕПА ЗА ЗАЕТОСТ В ОТГОВОР НА ПАНДЕМИЯТА ОТ COVID-19” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г. и стартиралата на 15.07.2020 г. мярка с нов дизайн 60/40.

В шатрата на Дирекция „Бюро по труда” Казанлък търсещите работа и работодателите, засегнати от кризата, ще получат изчерпателна информация за услугите, които предлагат бюрата по труда, заедно с различните актуални възможности за финансово подпомагане на дейността им. Така те ще бъдат максимално улеснени в избора на точната мярка и точният подход за бързо възстановяване. Експертите от бюро по труда ще бъдат готови да отговарят на въпроси, да консултират и да дават насоки, за да могат възможно най-голям брой представители на бизнеса и търсещи работа да се възползват от подкрепата на държавата.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: