Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Нова придобивка за учениците на СУ „Екзарх Антим I“

Новата учебна година Средно училище „Екзарх Антим I“ посреща с нова спортна база. В нея са разположени пет игрища и площадки за игра на учениците от Iдо IV клас.

Директорът на училището Радиана Стефанова поясни, че за първа година СУ „Екзарх Антим I“ ще бъде на едносменен режим на обучение. Във времето това е постигнато с намаляване на приема на ученици и в момента всеки един от випуските има по три паралелки, с изключение на 11 и 12 клас, които са четири паралелки.

75 са първокласниците на училището, които са разпределени в три паралелки. Обновява се и съставът на преподавателите с млади и мотивирани учители.

По думите на Радиана Стефанова са взети мерки за почистване и дезинфекция на училището съгласно изискванията на Министерство на здравеопазването и Министерство на образованието във връзка с COVID-19. Тя поясни още, че децата ще носят маски много малко време и това не бива да буди притеснения от страна на родителите. Повече от 90 процента от времето те ще прекарват без маски, като изискването е да бъдат тях, когато са в общи помещения – коридори и стълбища. Училището има готовност и за евентуално преминаване към дистанционна форма на обучение в електронна среда.


 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: