Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 09.10.2007

Сблъсък между л.а. Ситроен «Ксантия» и л.а. Фолксваген «Голф»
На 08.10.т.г. около 16.25 ч. на кръстовището на улиците «Капрони» и «Освобождение» в Казанлък възниква пътен инцидент между : л.а. Ситроен «Ксантия», с варненска регистрация, управляван от 27 год. Л.П. от Варна и л.а. Фолксваген «Голф», със старозагорска регистрация, управляван от 32 год. С.Б. от с. Енина, общ. Казанлък. От пътния инцидент е пострадала возещата се на предната дясна седалка в л.а. Фолксваген «Голф» - Д.Б., 31 годишна от с. Енина, която с фрактура и луксация на дясното рамо, е прегледана и освободена за домашно лечение. Причини за ПТП : л.а. «Ситроен» отнема предимството на правомерно движещия се по булевард «Освобождение» л.а. «Фолксваген».

Кражба на части и вещи от Мерцедес вито
На 08.10.т.г. в 07.30 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение от 37 годишна жена от Казанлък, за това че след взломяване на лявото стъкло е проникнато в купето на ползвания от нея лек автомобил «Мерцедес вито», с белгийска регистрация, паркиран на ул. «Княз Мирски» в Казанлък, като е извършена кражба на CD Player. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Разкрито престъпление:
На 08.10.т.г. служители от РПУ Казанлък са задържали извършителите на четири кражби на CD Players от леки автомобили, паркирани на територията, обслужвана от РПУ Казанлък – това са : 18 год. К.К. и 36 год. В.К., и двамата от Казанлък. Установено е, че освен авто CD Players, двамата мъже са откраднали и портативен телевизор. Вещите – предмет на престъпните деяния са открити в заложни къщи и се намират на съхранение в РПУ Казанлък. Мъжете са задържани за едно денонощие в РПУ Казанлък. Работата по случаите продължава. На 08.10.т.г. около 16.25 ч. на кръстовището на улиците «Капрони» и «Освобождение» в Казанлък възниква пътен инцидент между : л.а. Ситроен «Ксантия», с варненска регистрация, управляван от 27 год. Л.П. от Варна и л.а. Фолксваген «Голф», със старозагорска регистрация, управляван от 32 год. С.Б. от с. Енина, общ. Казанлък. От пътния инцидент е пострадала возещата се на предната дясна седалка в л.а. Фолксваген «Голф» - Д.Б., 31 годишна от с. Енина, която с фрактура и луксация на дясното рамо, е прегледана и освободена за домашно лечение. Причини за ПТП : л.а. «Ситроен» отнема предимството на правомерно движещия се по булевард «Освобождение» л.а. «Фолксваген».
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: