Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Павлина Геренова е назначена за Омбудсман на Община Стара Загора

Със Заповед на Кмета на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев от днес Павлина Геренова е назначена за Омбудсман на Община Стара Загора.

Заповедта утвърждава изборът на Омбудсман от сесията на Общински съвет от 26 февруари тази година. Тогава Общинският съвет прие РЕШЕНИЕ № 382, съгласно което прие Доклада на Временната комисия за провеждане на конкурс по документи и събеседване на кандидати за обществен посредник на територията на Община Стара Загора. На основание чл.21, ал.1 и ал.4 от ЗМСМА и чл.9 от Правилника за организацията и дейността на обществения посредник на територията на Община Стара Загора, след проведен таен избор избра за обществен посредник на територията на Община Стара Загора ПАВЛИНА ЯНЧЕВА ГЕРЕНОВА с 36 гласа „за”. Съгласно приетото решение Кметът на Община Стара Загора бе задължен да извърши всички нормативно определени действия, в изпълнение на решението.

Павлина Геренова е магистър, специалност политология, завършила е Софийски университет „Свети Климент Охридски”. Има административен опит, работила е като журналист във вестниците „: дни Стара Загора” и „Старозагорски новини”.


ПРЕСЦЕНТЪР ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: