Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

“Фалун Дафа” представиха в Казанлък

Упражненията на китайската система за самоусъвършенстване “Фалун Дафа” бяха демонстрирани в Казанлък в парк “Розариум”. Целта на мероприятието бе да разкаже на казанлъшката общественост за същността на древната китайска практика

за самоусъвършенстване, съчетаваща комплекс от пет медитативни упражнения и философия, базирана на принципите: истина, доброта и търпение, и за продължаващите повече от осем години репресии и убийства на нейни последователи от комунистическия режим в Китай. Всеки от присъстващите имаше възможността да се научи да прави хартиени лотоси оригами, които се подаряват на хората по цял свят. Лотосът е символ на красотата и чистотата на самоусъвършенстването и на силата на човешкия дух.
“Подобни мероприятия на това в Казанлък се провеждат в 80 страни по света, където има практикуващи този китайски метод за усъвършенстване на духа и тялото. Европейският парламент, Конгресът на САЩ и правителствата на Канада, Япония, Швеция, Австралия и Европейския съюз оказват все по-голям натиск върху комунистическия режим в Китай да спре убийствата на невинни хора, следващи принципите Истина, Доброта, Търпение и пренасянето на преследването извън границите на Китай, чрез дипломатическите представители, включително и в България”, коментираха организаторите.

 

снимки: 13.10.2007 - Парк Розариум и Площад Севтополис събраха практикуващи Фалун Дафа

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: