Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Отчет за дейността си като народен представител представи депутатът от БСП Иван Гороломов

Стара Загора. Депутатът от 40-тото Народно събрание, избран от Старозагорския многомандатен избирателен район, Иван Гороломов от БСП представи пред медиите в Казанлък отчет за дейността си като народен представител, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

През изминалия период той е вносител на 3 законопроекта заедно с други колеги от групата: Закон за изменение и допълнение на Закона за собствеността”, Закона за изменение и допълнение на Закона за местното самоуправление и местната администрация и Закон за прякото участие на гражданите в управление. Направил е 9 предложения за промени в текстовете между двете четения на законопроекти, отнасящи се до проблемите на вътрешната сигурност, местното самоуправление и регионалната политика. Направил е 27 изказвания и реплики, в това число 3 въпроса и 3 питания към министри в рамките на парламентарния контрол. Участвал е в провеждането на приемни дни в общините Стара Загора, Казанлък, Мъглиж, Павел баня, но твърди, че не е привърженик на този вид срещи. „Всеки, който иска може да ме намери в офиса на БСП в града и да постави въпросите, които го вълнуват. Няма голяма полза от провеждането на приемни дни, тъй като гражданите поставят основно три въпроса пред нас депутатите. Първият е свързан с намиране на работа, вторият – с проблемите с отпускане на пенсии с решение на ТЕЛК и третият – със здравето на децата и възрастните хора”, посочи Гороломов.
Той посочи, че е съдействал за реализацията на проекти по „Красива България”, СИФ, ОП „Регионално развитие” и „Околна среда”, ПУДОС.
Иван Гороломов бе избран за народен представител с решение на ЦИК № 361 на мястото на министъра на труда и социалната политика Емилия Масларова. Избран е да работи в две постоянни комисии – вътрешна сигурност и обществен ред, и местно самоуправление, местна администрация и благоустройство.
Предстои тази вечер от 17:00 часа народният представител да представи отчета си на заседание на Общинския съвет на БСП в града на розите.

Деница ГЕОРГИЕВА Радио "Фокус" - Велико Търново

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: