Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Председателят на Общински съвет призова съветниците да не изслушват доклади от зам.кмета Ю. Палазов

 Казанлък. Председателят на Общински съвет – Казанлък Васил Самарски препоръча на председателите на постоянните комисии в местния парламент да не изслушват като докладчик заместник-кмета по образование, култура и здравеопазване в общината Юлияна Палазова, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново .

Това стана в рамките на извънредната сесия на Общинския съвет, която се проведе тази вечер от 17:00 часа в зала „Инфра”. От трибуната за изказвания Самарски се обърна към кмета Стефан Дамянов да не вкарва в деловодството на съвета доклади от името на Юлияна Палазова и всички писма, които биха влизали от нейно име в Общинския съвет, да не се разглеждат от съветниците. Председателят на местния парламент заяви още, че следващото заседание ще се проведе през месец април и тогава първата точка в дневния ред ще бъде обсъждане дейността на заместник-кмета по образование, култура и здравеопазване, ако все още тя не е отстранена от длъжност.
По време на сесията Васил Самарски за пореден път обяви ново разпределение на местата в Общинския съвет. По думите му, на втората катедра в президиума зам. – кмета Юлияна Палазова вече няма място. Там остават, както до сега: кметът Стефан Дамянов, заместник-кметът по земеделие Зелвер Касабова, зам.-кметът по финансите Емил Караниколов, секретарят на общината Галина Стоянова. На катедрата в президиума ще седне и Катя Киликчиева – омбудсман на община Казанлък, вместо зам.-кметът Юлияна Палазова. Оставката на Палазова бе поискана на миналата сесия на Общинския съвет от член на групата съветници от Движение „НАПРЕД – ЛИДЕР – ВМРО – ЗНС” Джамал Папарланов с мотива, че тя не се справя с поставените й задачи. От своя страната Палазова заяви още тогава, че исканата оставка е в следствие на стар спор между нея и председателя на Общинския съвет Васил Самарски. По думите й, той е отправял заплахи към нея преди време.

Деница ГЕОРГИЕВА Радио "Фокус" - Велико Търново

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: