Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Започнаха проверките в търговски обекти, складове и увеселителни заведения в старозагорско

 Казанлък. Започнаха проверките в търговски обекти, складове и увеселителни заведения, съобщиха от Териториалната дирекция на НАП-Стара Загора. През първите три дни са посетени 19 обекта и са наложени 4 запора на каси.

Целта на провежданата акция е налагане на запор върху наличните средства в касите на нередовните платци. Обектите предмет на проверките са на лица, които са с просрочени публични задължения срещу които е образувано изпълнително дело, същите не обслужват задълженията си или не притежават достатъчно активи за обезпечаване на вземането.
Публичните изпълнители извършват проверка на наличните обороти в: складове, каси, увеселителни заведения и други. След издаване на постановлението за запор на паричните суми, некоректните клиенти трябва да внесат установените суми по сметките на Агенцията за приходите, или по запорираните си банкови сметки до края на следващия работен ден от връчване на постановлението.
Прилаганата мярка цели подобряване на събираемостта, като публичните изпълнители на НАП Стара Загора продължават да отнемат задгранични паспорти и разрешителни за носене на оръжие. В провежданата в цялата страна кампания освен публични изпълнители участват инспектори по приходите от „Контрол” и органи на Полицията.

Радио "Фокус" - Велико Търново

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: