Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 18.10.2007

20 годишна преобръща “Фолксваген Пасат” в крайпътна нива
На 16.10.2007 г. около 04.10 ч. по пътя от с.Овощник, общ.Казанлък за Казанлък се е движел  лек автомобил “Фолксваген Пасат”, управляван от 20-годишната Т.Н. от Казанлък. При движение с несъобразена скорост Т.Н. е  изгубила контрол над автомобила, който напуснал пътното платно и се преобърнал в крайпътната нива. В резултат на удара водачката е получила охлузни рани и й е оказана амбулаторна медицинска помощ. Нанесени са значителни  материални щети по автомобила. При извършената проверка е установено, че Т.Н. е управлявала след употреба на алкохол с концентрация в кръвта 1.63 промила. По случая работи РПУ – Казанлък.

Намерен снаряд срещу пункт за изкупуване на цветни метали
На  16.10.2007 г.  в  10.00 ч.  в РПУ – Казанлък е получено съобщение за намерен  снаряд срещу  пункт  за  изкупуване  на  цветни  метали  на бул."Ал. Батенберг". При извършената проверка на място е установено че  в  тревната площ срещу обекта се намира силно  корозирал  артилерийски  снаряд, с  взривател. Районът е обезопасен и поставен под полицейска охрана.

Взлом в магазин в кв. Изток
На 16.10.2007 г. в 03.45 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение от дежурен оператор на частна охранителна фирма за проникване в магазин за хранителни стоки в кв.“Изток”. При извършения оглед е установено, че неизвестно лице е проникнало в обекта и срязало кабела на банкомат. Липси от банкомата и магазина не са  констатирани. По случая работи РПУ – Казанлък.

Кражба в частен дом в кв. Изток
На 16.10.2007г. в 22.10ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в кв. “Изток”. При извършения оглед е установено, че за времето от 13.00 до 22.10 ч. неизвестно лице проникнало в жилището чрез взломяване на входната врата и извършило кражба на 200 лв., около 40 гр златни накити и паспорт. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: