Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 27.03.2009


 На 27.03.2009г. около 0.15ч. в Казанлък по ул. “Тонзос” в посока север се е движел лек автомобил “Хонда”,  управляван от М.Г. (26) от Казанлък.
При движение с несъобразена скорост и управление след употреба на алкохол, водачът изгубил управление над автомобила, който се блъснал  в дърво. В резултат на удара, пътуващия на предна дясна седалка  29-годишен казанлъчанин е получил  порезни рани по главата и лицето. Оказана  му е амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка на водача, техническото средство е отчело наличие на алкохол в кръвта му с концентрация 2,29 промила. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26.03.2009 г. в 09.00 ч. в РУ МВР - Казанлък е получено съобщение от служител на  горската стража, че около 08.30 ч. на същата дата е спрял за проверка товарен автомобил  управляван от С.М. (36)  от Габрово. При проверката е.установило се, че същият превозва 15 куб. м дървени трупи , без необходимите марки и с неизрядни документи за превоз.  Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: