Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 01.04.2009

 Разкрити престъпления
На 31.03.2009 г. около 11.00 ч. в Казанлък в района на кооперативния пазар, казанлъшките криминалисти са заловили в момент на извършване на джебчийска кражба 49-годишната А.А. от с.Завой, обл.Ямбол; 51-годишната В.Г. от Горна Оряховица и 26-годишния С.Д. от с Семерджиево, обл.Ямбол. Тримата са извършители на още две кражби на територията, обслужвана от РУ на МВР – Казанлък. А. А. е задържана за 24 часа.Работата по случая продължава.
 
Кражба
На 31.03.2009 г. в 11.00 ч. в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение за извършена кражба от трафопост в черешов масив в землището на с.Габарево, общ.Павел баня. При извършения оглед е установено, че неизвестно лице, чрез използване на техническо средство, отворило две метални врати на трафопоста и извършило кражба на
пет трансформатора, прекъсвач и кабел. Щети – в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.            

Корозирали артилерийски  снаряда

На 31.03.2009 г. в 11.10 ч. в РУ МВР – Казанлък е получено съобщение от 56-годишен мъж, че  между ул."Кенали" и жп-линията Казанлък – Сливен, на 10 м от линията източно от прелеза за с.Овощник, общ.Казанлък е намерил три силно корозирали артилерийски  снаряда. Районът е отцепен и се охраняван от екипи на РУ МВР – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: