Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 03.04.2009


 Разкрит опит за измама :
На 01.04.т.г. около 14.30 ч. на ул. «Александър Стамболийски» в Казанлък, полицейски служители са спрели за проверка л.а. БМВ «320», с немски транзитни регистрационни табели, управляван от 22 годишния Е.Г. от Казанлък. Констатирано е, че поставените табели са за л.а. Фолксваген «Голф». По случая в Районно управление на МВР – Казанлък е образувано досъдебно производство.
                     
Пътно транспортни произшествия:
На 01.04.т.г. около 21.00 ч. по пътя с. Шаново - с. Юлиево, общ. Мъглиж, на около 20 м. от разклона с. Ягода - с. Юлиево - с. Шаново, поради движение с несъобразена скорост и употреба на алкохол от страна на водача, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. «Опел», със старозагорска регистрация, управляван от 53 год. П.Т. от Казанлък. От ПТП е пострадала возещата се на предната дясна седалка в автомобила жена – К.С., 45 годишна от с. Шаново, общ. Мъглиж, която с фрактура на дясната ключица, е настанена за лечение в старозагорската болница, без опасност за живота. Водачът на автомобила е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който е отчел - 3.5 промила. Взета му е кръвна проба за анализ. П.Т. е задържан за срок до 24.00 ч. в Районно управление на МВР – Казанлък.
На 01.04.т.г. около 20.50 ч. по пътя Стара Загора – Казанлък, на около 500 м. южно от пътен възел «Тулово», поради движение с несъобразена скорост и употреба на алкохол от страна на водача, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътни дървета, л.а. Фолксваген «Пасат», със старозагорска регистрация, управляван от 54 год. Б.С. от Гурково. От инцидента няма пострадал сериозно. Водачът е тестван с дрегер за наличие на алкохол, който е отчел - 2,4 промила. Б.С. е задържан за срок до 24.00 ч. в Районно управление на МВР – Казанлък.
 

СЪОБЩЕНИЕ : На 03.04.т.г. от 13.30 ч. в звеното за регистрация на МПС в сектор «Пътна полиция» - Стара Загора ще стартира профилактика на техническите съоръжения, поради което звеното няма да обслужва гражданите до приключване на профилактиката. Затруднения в обслужването на гражданите ще има и в КАТ – Казанлък, където профилактиката ще стартира в 09.30 ч.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: