Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 06.04.2009

 Разкрито притежаване на наркотици
На 03.04.т.г. в заведение «Занзибар», разположено на ул. «Паисий Хилендарски» в Казанлък, служители от полицейското управление са извършили проверка на 23 год. И.П. от Казанлък. Открити са : 12 пакетчета, съдържащи бяло прахообразно вещество, реагирало при направения полеви наркотест на амфетамин. Точното количество на намереното наркотично вещество е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.


Кражба
На 03.04.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ, е проникнато в частен дом, намиращ се в казанлъшкия квартал «Изток», откъдето е извършена кражба на златни бижута, фотоапарат, лаптоп, маркови маратонки и сумата от 900 лв., собственост на 29 годишен мъж от Казанлък. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.

Нанасяне на телесна повреда
На 04.04.т.г. около 18.20 ч. в Районно управление на МВР – Казанлък е получено съобщение за това, че малко по-рано в частен дом в с. Тъжа, собственост на 67 год. Х.Н. от същото село, е възникнал между него и 64 годишния П.Ф. от Плевен. Спречкването, прерастнало в сбиване в резултат на което П.Ф. е намушкал Х.Н. в областта на лявата буза. Прободната рана на бузата и шията е довела до разкъсване на лицевия нерв с обилен кръвоизлив, което е наложило хоспитализирането на Х.Н. в казанлъшката болница, без опасност за живота. П.Ф. е задържан за срок от 24 ч. в Районно управление на МВР – Казанлък. Работата по случая продължава.

Други
На 04.04.т.г. около 01.00 ч. в Районно управление на МВР – Казанлък е получено съобщение за разбит магазин за авточасти, намиращ се на ул. «Розова долина» в града. Констатирано е, че в магазина е проникнато, чрез подбран или подправен ключ. Липси не са установени. Около 02.10 ч. в Районно управление на МВР – Казанлък е получено съобщение за разбит магазин за авточасти, намиращ се на ул. «Дерелика» в Казанлък. Установено е, че непознато лице, след като използвало техническо средство е направило опит да отвори врата от алуминиева дограма, след което е счупило стъклото. Липси от магазина не са установени. Работата и по двамата случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.

На 04.04.2009 г. около 21.10 ч. в Районно управление на МВР – Казанлък е получено съобщение за това, че на около 500 м. преди разклона за с. Копринка, общ. Казанлък, е открит изоставен л.а. Рено «114, със старозагорска регистрация. При направената проверка е установено, че поставените табели са за л.а. Вартбург «1 000 Де Лукс». Работата по изясняване на случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.
На 04.04.т.г. около 21.50 ч. в Районно управление на МВР – Казанлък е получено съобщение от 26 годишен казанлъчанин, за това че неизвестно лице, чрез използване на твърд  предмет е счупил един стъклопакет на прозорец на къщата му и предното понорамно стъкло на  личният му автомобил БМВ «525», със софийска регистрация, който е бил паркиран пред дома му. Работата по изясняване на случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: