Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 06.04.2009


 Образувани бързи полицейски производства :
На 05.04.т.г. в Районно управление на МВР - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 38 годишния И.М. от Бургас, за това че на същата дата около 10.30 ч. на пътя Стара Загора – София, в района до бензиностанция «Лозана» край Николаево, е управлявал л.а. Фиат «Пунто», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1.81 промила / установено по надлежния ред с дрегер/. И.М. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление на МВР – Казанлък.
На 06.04.т.г. в Районно управление на МВР - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 38 годишния Х.М. от Крумовград, за това че на същата дата около 00.05 ч. по ул. «Старозагорска» в Казанлък, е управлявал л.а. БМВ «316», след употреба на алкохол с концентрация 2.44 промила / установено по надлежния ред с дрегер/. Х.М. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление на МВР – Казанлък.
           
Разкрита домова кражба :
В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Районно управление на МВР – Казанлък е разкрит извършителят на домова кражба от с. Паничерево, общ. Гурково – това е : 23 год. В.Й. от същото село. В.Й. е предал доброволно откраднатите вещи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР –Казанлък.

Пътно транспортно произшествие :
На 05.04.т.г. около 02.50 ч. по пътя Стара Загора – Казанлък, между селата Ягода и Змейово, л.а. Фолксваген «Голф», със старозагорска регистрация, управляван от 29 год. М.А. от Стара Загора, по неизвестни до момента причини, навлиза в лентата за насрещно движение и удря движещия се там л.а. Опел «Вектра», със старозагорска регистрация, управляван от 27 год. Ж.Б. от Стара Загора. От ПТП е пострадала пътуващата на предната дясна седалка в л.а. «Фолксваген» жена – 28 годишната Т.А. от с. Християново, общ. Стара Загора, която със счупване на таза, без опасност за живота, е настанена в МБАЛ «Д-р Стоян Киркович» - Стара Загора. Счупване на таза, е получил и пътуващия на задната седалка в същия автомобил – М.М., 36 годишен от Стара Загора, който е обслужен амбулаторно и освободен за домашно лечение. Пътуващата на предната дясна седалка в л.а. «Опел» - К.С., 19 годишна от Стара Загора е получила от пътния инцидент счупване на костица на лявата ръка, но е без опасност за живота. Пътуващите на задната седалка в същия автомобил – И.Т., 20 годишен от Стара Загора и Ц.М., 18 годишна от Стара Загора, са получили охлузвания и натъртвания, но са без опасност за живота - обслужени са амбулаторно и освободени. Двамата водачи също са с охлузвания и разкъсни рани, но без опасност за живота. При тестването им за употреба на алкохол с дрегер, същия е отчел на Ж.Б. - 0.62 промила, а на М.А. - 0.00 промила. И от двамата водачи са взети кръвни проби.
    
Други
:
На 05.04.т.г. около 03.40 ч. в Районно управление на МВР - Казанлък е получено съобщение за счупена стъклена входна врата на магазин за чанти, разположен на ул. «Христо Ботев» в Казанлък. При извършения оглед и допълнителни проверки, липси от магазина не са установени. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР –Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: