Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 19.10.2007

Отново кражба на предното панорамно стъкло от лек автомобил “Форд Фиеста”
На 15.10.т.г. около 07.50 ч. в РПУ-Казанлък е получено съобщение от 50 годишен мъж, че неизвестно лице, чрез изрязване на гуменото уплътнение, е извършило кражба на предното панорамно стъкло от лекия му автомобил “Форд Фиеста”,  паркиран в ЖК “Изток”. Около час по-късно в РПУ-Казанлък е получено второ съобщение за сходна кражба на предното панорамно стъкло на лек автомобил “Форд Фиеста”, паркиран на ул. «Тодора Бакърджиева» в Казанлък.  На 18.10.2007 г.  при извършена проверка в автоморга, намираща се на  500 м източно от КПП “Изток” по път І-5, криминалисти от РПУ – Казанлък са открили и иззели две предни  панорамни  стъкла за лек автомобил “Форд  Фиеста”  и  предно  панорамно стъкло за лек автомобил “Фолксваген Голф -2”. Собственикът на автоморгата – Д.Й. (39) от Казанлък е задържан за 24 ч. По случая работи РПУ – Казанлък.

54-годишен казанлъчанин е със счупени ребра, разкъсан бял дроб е настанен в МБАЛ Казанлък
На  18.10.2007 г.  около 23.15 ч. в оперативната дежурна част на РПУ – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП е постъпило лице, с множество травми по тялото. При извършената проверка на място е установено, че пострадалият 54-годишен казанлъчанин е със счупени  ребра, разкъсан бял дроб и охлузвания по ръцете и   лицето. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, с опасност за живота. Причините за нараняванията  се установяват. За изясняване на случая работи РПУ – Казанлък.

Нападната 37-годишна жена от Бургас в Казанлък
На 18.10.07г. в 19.40 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение от  37-годишна жена от Бургас, че на бул."Ал. Батенберг" е била нападната от неизвестно лице, което скъсало и отнело от врата й златно колие - около 20 гр.  По случая работи РПУ – Казанлък.

Заловен 27-годишен издирван мъж от Казанлък
На 18.10.2007 г. служители на РПУ – Казанлък са заловили обявеният за издирване Ж.С. (27) от Казанлък. Същият е заподозрян за четири кражби на автокомпактдиск – плейъри от леки автомобили, извършени през последните два месеца в Казанлък. Работата по изясняване на цялостната му престъпна дейност продължава.

Лек автомобил “Фолксваген Голф" удари каруца
На 18.10.2007 г. около 08,25 ч. по третокласен път от с. Хаджидимитрово за с. Крън,общ. Казанлък се е движил лек автомобил “Фолксваген Голф" “, с водач - 32-годишната А.Ю. от с.Хаджидимитрово. При движение с несъобразена скорост, на около 1 км източно от селото, застигнал и ударил движещата се пред него каруца. Управляващият каруцата А.А. (33) от с. Енина е  без фрактури и вътрешни увреждания и е оставен  под наблюдение  МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите  А.Ю. е използвала обезопасителен колан. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: