Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 23.10.2007

Брат намушкал брат си с джобно ножче
На  21.10.2007 г. в 17.45 ч.  в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП – Казанлък е постъпил мъж, с прободна рана от нож в областта на сърцето. При извършената проверка на място, пострадалият 47-годишен казанлъчанин заявил, че при битов скандал,  брат му – Ц.С. (45) го е намушкал с джобно ножче в областта гърдите.  Раната на потърпевшия е повърхностна, оказана му е амбулаторна медицинска помощ.
Ц.С. е  задържан за 24 часа. По случая работи РПУ – Казанлък.

Баща и син от Долно Изворово са приети с прободни рани в МБАК Казанлък
На  21.10.2007 г.  в 18.10 ч.  в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП са приети две лица с прободни рани. При извършената проверка на място е установено, че  пострадалите са баща (56) и син (33) от с. Долно изворово, общ.Казанлък. На по-възрастния мъж са нанесени три  прободни  рани в областта на сърцето, корема и ръката, а на сина му - две прободни рани в корема и лявата ръка. Двамата са настанени за лечение в МБАЛ – Казанлък, с опасност за живота. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че около 18.00 ч. на същата дата, при възникнал скандал на автобусната спирка  в с.Долно изворово, двамата са нападнали 61-годишния Ю.М. от същото село, който отбранявайки се, им нанесъл ударите с нож. Ю.М. е задържан за 24 часа. Работата по  случая продължава.

Възникнал пожар в частна стопанска постройка на ул. “Здравец” в гр. Николаево

На 21.10.2007 г. в 04.35 ч. в РС ПБЗН - Гурково е получено съобщение за възникнал пожар в частна стопанска постройка на ул. “Здравец” в гр. Николаево. В гасителните действия са участвали петима огнеборци от РС ПБЗН –Гурково и Казанлък  с два противопожарни автомобила. Стопанската постройка е изгоряла напълно, заедно с намиращите се в нея крава, магаре, шест овце и неустановено количество сено, люцерна и дърва за огрев.Спасена е прилежаща къща. При извършения оглед е установено, че пожарът е възникнал поради неизправност на ел. инсталацията в постройката. При опит сам да гаси пожара, 80-годишният собственик на постройката е получил изгаряния по крайницете. Настанен е за наблюдение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: