Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 26.10.2007

“Опел Вектра” удря “Тойота” по бул."Никола Петков" в Казанлък
На 24.10.2007 г. около 15.00 ч. в Казанлък по бул."Никола Петков" в посока север се е движел лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от А.Д. (47) от с. Овощник, общ.Казанлък.  При движение с несъобразена скорост, ударил извършващия завой в обратна посока  лек автомобил “Тойота”, управляван от Н.С. (66) от Стара Загора.  В резултат на удара А.Д. е получил контузно-разкъсна рана на главата и комоцио и е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая работи РПУ – Казанлък.

Извъшена кражба от лек автомобил “Волво” в село Дъбово
На  24.10.2007 г.  в  11.40 ч.  в Полицейски участък – Мъглиж е получено съобщение за  извършена  кражба от лек автомобил в с. Дъбово, общ. Мъглиж. При извършената проверка на място е установено, че  около   0.00 ч.  на  23.10.2007 г. неизвестно лице, през  незаключената  задна  багажна  врата    проникнало в лек автомобил “Волво”  и извършило кражба на авторадиокасетофон и торба с цимент (50 кг). По случая работи РПУ – Казанлък.

Извъшена кражба от фургон на строителен обект в Индустриална зона - Казанлък
На  24.10.2007 г.  в  08.20 ч.  в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на вратата, проникнало във фургон на строителен обект в Индустриална  зона - Казанлък и извършило кражба на пробивна машина, два ъглошлайфа “Спарки”, две ел. фрези “Спарки” и чук . Щети  в  процес  на  изясняване. По случая работи РПУ – Казанлък.

В дома на 20-годишния Н.Х. в гр. Павел баня са намерени и иззети наркотини вещества
При претърсване в дома на 20-годишния Н.Х. в гр. Павел баня са намерени и иззети 4 таблетки със светлокафяв цвят, с щампа “каптагон”  и 10 грама бяло прахообразно вещество, които при полевия наркотест са реагирали на амфетамин От гараж, собственост на Н.Х. в с.Габарево, общ. Павел баня  са иззети още 248 таблетки от същия вид с логото на “каптагон”. Тримата мъже са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за престъпления по чл. 354а и чл.339 от НК. Работата по установяване произхода на наркотичните вещества и издирване съучастници на лицата, извършващи разпространение на наркотици на  територията на Община Павел баня продължава.

Намерини наркотични вещества в село Александрово

На 24.10.2007 г. в 06.30 ч. при специализирана полицейска операция на сектор “Борба с организираната престъпност” при ОДП - Стара Загора е извършено претърсване в частен дом в с.Александрово, общ. Павел баня, обитаван от 18-годишен младеж и 42-годишния му баща А.А. Под легло в жилището са открити и иззети 31 ловни патрона 12 калибър, ловен патрон - 16 кал., два патрона кал. 9х19; 133 таблетки, със светлокафяв цвят, с щамповано лого на "каптагон"  и 420 грама бяло прахообразно вещество. При направения полеви наркотест веществото и таблетките са реагирали на амфeтамин.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: