Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

На територията на община Стара Загора не са регистрирани превишения на нормите за контрол качеството

 На територията на община Стара Загора не са регистрирани превишения на нормите за контрол качеството на атмосферния въздух. До 10 часа тази сутрин не са отчетени превишения на средночасовите норми по всички измервани замърсители на въздуха от автоматичната станция „Зеления клин” и допълнителното пробонабиране в района на димящото сметище „Мандра баир”, разпоредено вчера от директора на регионалната инспекция.
Още една проверка на състоянието на сметището бе извършена на място рано тази сутрин от директора на Регионалната инспекция по околната среда и водите. Теренът бе обходен съвместно с кмета на община Стара Загора и ръководството на оператора на сметището за битови отпадъци в местността „Мандра баир”. Бе установено, че са предприети необходимите действия по потушаването на горенето на отпадъците и дименето им, но все още има такова на отделни места на работния участък.
РИОСВ - Стара Загора продължава да осъществява стриктен контрол по изпълнение на дадените вчера предписания на оператора на сметището и качеството на атмосферния въздух .
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: