Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Поздравителни адреси и срещи

 Поздравителни адреси по случай Празника на розата 2009 до кмета на Община Казанлък Стефан Дамянов, до жителите и гостите на общината изпратиха Президентът на Република България Георги Първанов, заместник-председателят на Народното събрание проф. д-р Любен Корнезов, министъра на извънредните ситуации Емел Етем, заместник-министъра на културата Иван Токаджиев, главният прокурор на Р България Борис Велчев.

„Най-сърдечно Ви приветствам с Деня на Вашата община и с Празника на розата, носещ духа на Казанлък – пише в поздравлението си президентът Георги Първанов. – Казанлък по особен начин е свързан с тракийското наследство. Тук всичко е древна история. Пожелавам успехи в усилията Ви да съхраните това богатство с проекта „Севтополис” и изграждането на музейно-историческия комплекс „Долината на одриските царе”. Днес вашият град е и важен икономически център с традиции, които утвърждават ролята на промишлеността в общинската икономика и потенциал за по-нататъшно развитие.”

На 29 май кметът Дамянов се срещна и с представители на Асоциацията „Хирошима-България”, водена от председателя й Ко Имамура. На 30 май кметът на Община Казанлък има среща с кмета на побратимения румънски град Търговище Габриел Борига. На 30 май 2009 г. от 10.30 часа започва  срещата на кмета на Стефан Дамянов с делегацията от френския град Грас. Делегацията е водена от сенатора Жан-Пиер Лелю, кмет на Грас.
Кметът на Община Казанлък  кани  медиите на срещата с Жан-Пиер Лелю и представителите на местната власт в Грас.

Юлия Младенова
"Връзки с обществеността"
Община Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: