Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 31.05.2009


 Бързи производства за шофиране след употреба на алкохол
На 30.05.2009г. около 23.20ч. в Казанлък полицейски екип е заловил Г.Р. (27) от Казанлък да управлява лек автомобил “БМВ 318” по ул. “Отец Паисий” след употреба на алкохол, с концентрация в издишвания въздух – 1,5 промила. По случая е образувано бързо производство. 
 
На 31.05.2009г. около 2.30 ч. в Казанлък до ресторант “Зорница”полицейски екип е заловил С.С. (42) от Казанлък да управлява лек автомобил “Фиат Пунто” по ул.”Олимпиада” след употреба на алкохол, с концентрация в издишвания въздух – 1,85 промила. С.С. е задържан  за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.
            
Пътно транспортно произшествие
На 30.05.2009 г.около 10.30ч. по път І-6  от с.Шаново, общ. Мъглиж за гр. Казанлък се е движел лек автомобил “Шкода Фелиция”, управляван от Н.П. (37) от с. Шаново. На около 500 м западно от бензиностанция “Петрол”, при движение с несъобразена с метереологичните и пътните условия скорост (дъжд и мокра пътна настилка) водачът изгубил управление над автомобила, който напуснал пътното платно, преминал през канавка и паднал в напоителен канал. В резултат на инцидента водачът, който не е ползвал обезопасителен колан, е получил фрактура на черепа, разкъсно контузни рани по главата, фрактура на дясна предмишница, фрактура на ребро и изпаднал в травматичен шок. Транспортиран е в МБАЛ – Стара Загора, където е настанен за лечение с опасност за живота. Взета му е кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: