Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 15.06.2009

 Разкрита кражба :
На 15.06.т.г. служители от Районно управление на МВР Казанлък са установили извършителят на кражбата на алуминиеви макари от завод «България», намиращ се в Казанлък – това е : 57 год. К.С. от Казанлък. Иззети са 112 макари, които са върнати на собственика. К.С. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление на МВР Казанлък. Работата по случая продължава.

           
Разкрито притежаване на наркотици :
На 15.06.т.г. при проверка на вилна постройка и дворно място, разположени в местността «Старите лозя» край Казанлък, собственост и обитавани от 60 годишния П.З. от Казанлък, служители от Районно управление на МВР Казанлък са открили три растения канабис. Констатирано е, че същите са засети и отглеждани от 28 год. Ю.Г. от Казанлък. Работата по случая продължава.

Образувано бързо полицейско производство :
На 15.06.т.г. в Районно управление на МВР Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 28 год. П.У. от Казанлък, за това че на същата дата около 18.45 ч. е управлявал собствения си л.а. Ауди «80», със старозагорска регистрация в пътната отсечка между с. Бузовград и Казанлък, след употреба на алкохол с концентрация 1.61 промила.

Кражби :
На 15.06.т.г., след взломяване на входната врата е проникнато в складовото помещение на хотел, намиращ се в Павел баня, откъдето е извършена кражба на 3 000 м. ел. проводник. Точната стойност на нанесената от кражбата щета е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.
На 15.06.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се в Казанлък, обитаван от 50 годишна жена, откъдето е извършена кражба на цифров фотоапарат и МР 4 Player. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.

Пътно транспортни произшествия
На 13.06.2009 г. около 10.30 ч. в Казанлък по бул. “Н. Петков” в посока г се е движел лек автомобил “Шкода Румстър”, управляван от С.Б. (35) от София. На кръстовището с бул. ”Княз Ал. Батенберг” не спазил знак Б-2 (стоп), отнел предимство и ударил лек автомобил “Рено Клио”, управляван от П.Н. (46) от Казанлък. В резултат на удара са нанесени значителни материални щети на двата автомобила. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая е образувано досъдебно производство.
 
На 12.06.2009 г. около 09.40 ч. в Казанлък по бул. “23 пехотен шипченски полк” в посока изток се е движел товарен автомобил с неустановени регистрация и водач. При зелен сигнал на регулираното със светофарна уредба кръстовище с ул."Ал.Пушкин", автомобилът предприел десен завой и закачил със задната част на каросерията си 68-годишна казанлъчанка, която  изчаквала на пътното платно зелен сигнал за пешеходци. Жената паднала, при което водачът спрял, за да й окаже първа помощ, но пешеходката отказала. Половин час по-късно е откарана от съпруга си във ФСМП – Казанлък, където е прегледана и освободена. По случая работи РПУ – Казанлък.  

Бързо  производство
На 13.06.2009 г. в Казанлък на ул. “Вожели” полицейски екип е заловил С.Д. (40) от Казанлък да управлява лек автомобил “Фолксваген Пасат” след употреба на алкохол с концентрация – 2.65 промила. С.Д. е задържан за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.   

Други
На 14.06.2009 г.в 10.55 ч.в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП е постъпило лице,  пострадало при падане от велосипед. При извършената проверка на място е установено, че се касае за 30-годишен казанлъчанин, който при спускане по черен път в землището на с.Горно  изворово, общ.Казанлък, паднал от велосипеда и загубил съзнание. Открит е от 50-годишен мъж от селото, който го откарал във ФСМП – Казанлък. Велосипедистът е настанен в МБАЛ – Казанлък с комоцио и охлузни рани, без опасност за живота. По случая работи РПУ – Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: