Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

26-годишен криминално проявен мъж е задържан при полицейската акция в Казанлък

26-годишен криминално проявен мъж е задържан при полицейската акция в Казанлък
Казанлък. При проведената в Казанлък полицейска акция е задържан 26-годишен младеж, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново. По непотвърдена информация това е Стефан Петров от Казанлък. Свързан е с наркоразпространение. Младежът е криминално проявен. Изтърпял е присъда за рекет.

Операция по задържане на лице, което е оказало съпротива, се провежда в Казанлък
Казанлък. Операция по задържане на лице, което е оказало съпротива, се провежда в района на бившето кино „България” в Казанлък, съобщиха пред кореспондента на радио „Фокус” – Велико Търново от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Стара Загора. Лицето се е опитало да избяга от органите на реда, в следствие на което се е наложило полицаите да възпроизведат предупредителни изстрели. Операцията все още не е приключила. Все още на мястото са екипи на МВР. От полицията обаче все още не дават официална информация за лицето, което се задържа. Движението в района се отбива по другите пътни артерии, като се избягва преминаването на автомобили по улица „Шипченска епопея”.

Няма пострадали при полицейската операция в Казанлък

Казанлък. Няма пострадали хора при проведената днес по обед полицейска операция в Казанлък, съобщиха за радио “Фокус” – Велико Търново от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Стара Загора. От там допълниха, че при задържането, не е пострадало и задържаното лице. Няма нанесени материални щети. Операцията бе проведена в района на бившето кино „България” в Казанлък при кръстовището на улица „Шипченска епопея” и ул. „Ген. Гурко”.

Временно не се допуска преминаването на автомобили при мястото на полицейската операция в Казанлък
Казанлък. Временно не се допуска преминаването на моторни превозни средства при пътния участък, където около 12:30 часа се проведе полицейска операция по задържане на лице в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” – Велико Търново . При кръстовището а ул. „Шипченска епопея” с улиците ‘Орешака” и „Чудомир” има служител на реда, който регулира движението в района. Налага се превозните средства да преминават по улица „Орешака” покрай ПМГ”Никола Обрешков”, от където могат да се отправят към бул. „Освобождение” и Младежкия дом.
Остава временно ограничено преминаването на превозни средства, които идват от бул. „Освобождение” в посока централната част на Казанлък покрай кино „България”.

Деница ГЕОРГИЕВА Радио "Фокус" - Велико Търново

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: