Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 27.06.2009

 

Разкрити престъпления
На  26.06.2009 г. около 12.30 ч. в  Казанлък при акция на казанлъшките криминалисти в района на кръстовището  на  ул. "Шипченска  епопея"  и  "Генерал  Гурко" е заловен С.П. от Казанлък.

При задържането, 26-годишният казанлъчанин изхвърлил полиетиленов плик и потеглил с управлявания от него лек автомобил “Ситроен Берлинго”. За да предотвратят бягството му, служителите на реда произвели предупредителен  изстрел  във  въздуха  в  безопасна  посока и след като С.П. не спрял, произвели изстрели и в задната лява гума на автомобила. “Ситроен”-ът е спрян  принудително и  С.П. е задържан за 24-часа. При извършения оглед, в изхвърленият от него полиетиленов плик, са намерени две пакетчета с  овална форма, съдържащи около 10 грама суха растителна маса, която при направения  полеви  наркотест е реагирала на канабис. В хода на операцията, около 12.50 ч. на същата дата, пред жилището му на ул.“Козлодуй” е задържан Б. И. (21) от Казанлък. У него са намерени и иззети две пакетчета с овална форма, съдържащи около 5 грама растителна маса, също реагираща на канабис. Двете лица са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражбa
На 26.06.2009 г. в 16.00 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване врата на ел.табло на бул. “Розова долина”, извършило кражба на електромер. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: