Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 05.07.2009


 Грабеж
На 03.07.2009 г. в 18.40ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение от 51-годишна казанлъчанка, че около 17.10 ч. на същата дата на бел. “Розова долина” е била нападната от неизвестно лице, което чрез сила й отнело златно колие (около 6 грама) и побягнало. По случая работи РПУ – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На  03.07.2009 г. около 12.20 ч. от с.Крън, общ.Казанлък за Казанлък се е движел лек автомобил “Опел Астра”, управляван от И.Т. (51) от Казанлък. На около 200 м преди  бензиностанция "Петрол" при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който пресякъл лентата за насрещно движение, напуснал платното за движение, преминал през крайпътна канавка и се преобърнал в слънчогледова нива. Водачът е откаран в ЦСМП -Казанлък с охлузни рани по тялото, контузна рана на главата и комоцио е настанен за лечение в болницата, без опасност за живота. Взета му е кръв за химически анализ. По случая работи РПУ – Казанлък.
 
На  03.07.2009г. около 17.50 ч. по път І-5 в посока запад се е движел лек автомобил “Фолксваген Венто”, управляван от С.В. (35) от Казанлък. На около 1 км след с. Тулово предприел ляв завой за навлизане в бензиностанция, без да пропусне движещия се в посока  изток  лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от З.Н. (61) от Стара Загора. При настъпилия пътен инцидент З.Н. е получил натъртвания в областта на гръдния кош. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. Пострадал е и возещият се във “Фолксваген Венто” 43-годишен мъж от Тулово, който при катастрофата е получил разкъсване на далака и фрактури на таза и две ребра и е настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, с опасност за живота. С фрактура на шиен прешлен, без опасност за живота в същата болница е оставен за наблюдение и втори пътник от лек автомобил “Фолксваген Венто” – 30-годишен мъж от Тулово. Третият им спътник – 36-годишен мъж от Казанлък е с натъртвания в областта на гръдния кош и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на  С.В. Поради влошеното му здравословно състояние, З.Н. не е тестван с техническо средство и му е взета кръв за химически анализ. По случая е образувано досъдебно производство.

На  03.07.2009г. около 21.00ч. по чатвъртокласен път от Казанлък за Енина се хе движел лек автомобил “Фиат Пунто”, управляван от неправоспособната С.В. (25) от с. Крън. На около  400 м северно от стадион “Севтополис” при движение с несъобразена скорост на ляв завой, С. В. изгубила управление над автомобила, който напуснал платното за движение и се ударил в крайпътно дърво. В резултат на удара жената е получила разкъсно-контузна рана  на дясно коляно и й е оказана амбулаторна медицинска помощ. Взета й е кръвна проба за химически анализ. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: