Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 08.07.2009

 Разкрито престъпление
На 07.07.2009 г. около 14.30 ч. в Казанлък в парк "Розариум" полицейски екип на РПУ е извършил проверка на 17-годишен казанлъчанин. От младежа е иззета саморъчно свита  цигара , чието съдържание е реагирало на канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражба
На 07.07.2009г. в 11.45 ч в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 10.25 до 11.15 ч. неизвестно лице, чрез взломяване патрона на входната врата, проникнало в частен дом в кв.“Изток” и извършило кражба на фотоапарат "Олимпус" , мобилен телефон "Сони Ериксон" , ръчен часовник, две златни брачни халки, чифт дамски обици и три златни колиета. По случая е образувано досъдебно производство.

Пътно транспортни произшествия
На 06.07.2009 г. около 22.30 ч. в с.Хаджидимитрово, общ.Казанлък по ул.”Българка” в посока запад се е движел лек автомобил “Рено Клио”, управляван от Н.И. (38) от Казанлък. При движение с несъобразена скорост на ляв завой, водачът изгубил управление над автомобила, който напуснал пътното платно и се ударил в оградна мрежа и железобетонен стълб. След инцидента, водачът напуснал местопроизшествието и се укрил. На  07.07.2009 г.  около 21.00 ч. е установено, че при катастрофата Н.И. е получил фрактури на три ребра и на десен крак. Оказана амбулаторна медицинска помощ в частна клиника. По случая работи РПУ – Казанлък.  

На 07.07.2009 г. около 07.45 ч. в Казанлък по бул. “Никола Петков” в посока север се е движел лек автомобил “Опел Аскона”, управляван от 36-годишната З.Й. от Казанлък. На регулирано със светофарна уредба кръстовище с бул. “Ал. Батенберг” при извършване завой наляво, отнема предимството и се удря с движещия се на юг лек автомобил “БМВ”, управляван от 34-годишната П.Х.  от гр. Шипка. Нанесени са материални щети по двата автомобила. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на двете участнички в инцидента, които не са заявили наличие на травми. Около 10.30 ч. на същата дата З.Й. е почувствала болки в областта на главата и е потърсила медицинска помощ в частна клиника в гр. Казанлък. При извършеният преглед е установено спукване на черепа и жената е настанена за лечение в МБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота.  По случая работи РПУ – Казанлък.

Пожар

На  07.07.2009 г. около 13.00 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за възникнал пожар в хижа “Картала”, намираща се на около 25 км северно от с. Енина. При извършения оглед е установено, че напълно са изгорели покривната конструкция на хижата, ламперията и обзавеждането в нея. Причини и щети – в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:



Виж


Какво не видяхте: