Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Винен фест в Стара Загора

 На 17 ноември от 17 ч. в Стара Загора ще бъде открит Винен фест, който ще продължи до 10 януари. Луксозната шатра ще бъде разположена на площ от 300 кв.м, на пресечката на бул. „Цар Симеон Велики” и ул. „Гладстон”. Откриването ще бъде поверено на Ути Бъчваров и ще бъде съпроводено от шествие, което ще тръгне от пресечката на бул. „Цар Симеон Велики” и ул. „Х.Д. Асенов”. На Винарията ще бъдат представени изключително български фирми, а програмата ще бъде съпроводена от различни конкурси и местни изпълнители, които ще забавляват посетителите от специално изградена сцена в луксозната шатра.

Решихме да възобновим една стара традиция за Стара Загора и се надяваме тя да се хареса на всички старозагорци и гости на града, сподели зам. кметът Велизар Балабанов на брифинг по повод откриването на Винения фест. В средата на месец октомври получихме предложение от г-н Пламен Русев за организиране на такова събитие с партньорството на Община Стара Загора, на което с радост откликнахме. Искаме да създадем един истински празник за града, без харчене на бюджетни средства, с което и да дадем начало на предпразничната атмосфера в града, която сигурни сме, се покачва с всеки изминал ден. Подобни форуми са едно чудесно сътрудничество между частния бизнес и администрацията и сме сигурни във високото ниво на организация, което ще бъде създадено, добави г-н Балабанов.
Предновогодишната атмосфера ще бъде допълнена и от традиционния Коледен базар, който ще бъде разположен до Универсалния магазин и бившия Електродом. Базарът ще открит на 1 декември и ще продължи до 31 декември, като продажбата на алкохол, хранителни стоки, тютюневи изделия и пиротехнически средства ще бъде забранен. Документи за участие в базара ще могат да бъдат подавани от 20-27 декември. ара

Прессцентър: Община Стара Загора

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...