Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Община Стара Загора организира Публично обсъждане на Бюджет 2010


 От 19 януари до 22 януари Община Стара Загора организира Публично обсъждане на Бюджет 2010. Първата среща утре ще бъде от 14,00 ч. в Зала 1 на кметството с представители на неправителствени организации, а от 18 ч. в Читалището на с.Хрищени ще е обсъждането с жители на селището. На 20 януари от 18,30 ч. на същото място е обсъждането с представители на бизнеса, строители, предприемачи, архитекти и др. На 21 януари от 18,00 ч. в Зала 1 на Община Стара Загора е срещата с представители на културни институти, училища, здравни и социални заведения. В петък  /22 януари/ от 11,00 ч. в Зала 2, Община Стара Загора    е предвидена пресконференция за медиите с подробности за новия Проект за Бюджет 2010 на Община Стара Загора. Всички могат да се запознаят със заложените параметри в него от Интернет-страницата на Община Стара Загора на адрес http://city.starazagora.net/modules/news/article.php?storyid=4024
Обявен е и електронен адрес за отправяне на писмени препоръки към новия бюджет - sz@city.starazagora.net . Гражданите могат да отбележат своите приоритети и във електронния Форум отново на страницата на Общината http://forum.city.starazagora.net/showthread.php?p=656#post656 .
Проектът за Бюджет 2010 на хартиен носител се намира в Център за услуги и информация в сградата на Община Стара Загора и в читалните на Регионална Библиотека “Захарий Княжески” и Библиотека “Родина.
На 28 януари Проектът за Бюджет 2010 на Община Стара Загора ще се обсъжда и гласува на редовна сесия на Общинския съвет.

ПРЕСЦЕНТЪР ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: