Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

БЧК Стара Загора се отчете за изминалата година

 11 социално - здравни програми, национални кампании и проекти са реализирани през изминалата година в БЧК - Стара Загора. Чрез тях са подпомогнати 17 920 индивидуални бенефициенти и 31 институции. Това стана ясно по време на Общото събрание на областната организация на Български Червен кръст.

В началото на 2009-та организаията е разполагала с 4300 лева и са постъпили 805 лева от дарения. Разходите на местната структура възлизат на 1160 лева. Остатъкът в края на миналата година е близо 4000 лева.
С изразходваните средства е осигурена храна за целодневно хранене в продължение на месец за 20 деца от Дневен център за деца с увреждания в Казанлък и е осигурено хуманизирано мляко за бебета в Кризисния център към Сдружение "Самаряни". С дарения на храна са подпомогнати 300 социално слаби лица от Казанлък.

В края на годината еднократно хранително подпомагане е предоставено на 200 деца в риск от общините Стара Загора, Казанлък и Опан.

От Национален фонд за подпомагане на деца, пострадали при ПТП е оказана помощ на пострадало момче от Павел баня в размер на 400 лева.

През 2009 година са обучени общо 3980 човека.

Николина Пенчева  dariknews.bg

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: