Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Мъж е загинал при пожар в Стара Загора


 Мъж е загинал при пожар в Стара Загора
На 07.02.2010 г. около 3.32 ч. в РС ПБС – Стара Загора е получено съобщение за пожар в апартамент на шестия етаж в жилищен блок на ул. “Г.С.Раковски”. Огънят е локализиран в 4.00 ч. от два екипа на районната служба и е ликвидиран в 5.00 ч. При пожара е загинал са унищожени две стаи, коридор и тераса, с намиращото се в тях имущество. Опушени са външните стени на три етажа в сградата. В една от стаите е открит обгорял труп на мъж, за който се предполага, че е на 67-годишният обитател на жилището. Продължават действията по идентификацията на загиналия. Причините за възникване на пожара се изясняват. По първоначални данни е предизвикан от небрежно боравене с отоплителен уред.  По случая работи РПУ – Стара Загора. 

Пожар в Казанлък
На 06.02.2010 г. в 19.15 ч в РС ПБС - Казанлък е получено съобщение за пожар в къща на ул. “Изгрев”. В гасителните действия са участвали осем огнеборци от РС ПБС – Казанлък с два противопожарни автомобила.  Пожарът е локализиран в 19.50 ч и окончателно потушен в 21.30 ч. Унищожена е покривната конструкция на постройката. Спасени са две съседни сгради.  Причините за произшествието се изясняват. По случая работи РПУ – Казанлък.

Пътно транспортни произшествия
На 06.02.2010г. около 17.30ч.  в Казанлък, в района на кръстовището по ул. “Цар Борис” в посока изток се е движел  лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от М. И. (24) от Казанлък. На пресечката с ул. “К-н Петко войвода” не спазил пътен знак “Б1” (спри и пропусни движещия се с предимство) и навлязъл в зоната на кръстовището, като отнел предимството на движещия се на юг по ул. “К-н Петко войвода” лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от Е.М. (39) от Казанлък. В резултат на удара са нанесени само материални щети по автомобилите. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая работи РПУ – Казанлък.
           
На 06.02.2010 г. около 10,45 ч в Павел баня по ул. “Ген. Столетов”  в посока север се е движел лек автомобил “Форд Ескорт”, управляван от И.Г. (74) от Павел баня. При движение с несъобразена скорост по мокър и заснежен път, водачът изгубил управление над автомобила, който излязъл извън пътното платно и се ударил в крайпътно дърво. В резултат на удара водачът е получил леки травми и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: