Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 08.02.2010

 Пътно транспортно произшествие
На  07.02.2010 г. около 13.50 ч по път І-6 в посока запад се е движел автобус “Мерцедес  Спринтер”, управляван от И.М. (37) от гр. Дебелец. На 1 км преди западния вход на Мъглиж в условията на снеговалеж и мокра пътна настилка, навлязъл с несъобразена скорост в заснежен банкет, при което водачът изубил управление над автобуса.

Превозната средство преминало в лентата за насрещно движение, завъртяло се и преобърнало в отводнителен канал. При инцидента са пострадали 39-годишна жена от Нова Загора и 23-годишна жена от Ямбол, които са откарани от автомобил на гражданска защита, където им е оказана амбулаторна медицинска помощ. Във ФСМП – Казанлък са откарани 22-годишна жена от Велико Търново и 60-годишен казанлъчанин. На жената е оказана амбулаторна медицинска помощ, а мъжът е настанен е за наблюдение в МБАЛ – Казанлък, където към 22.30 ч. е починал. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. По случая работи РПУ – Казанлък.   
 
Разкрито престъпление
На 07.02.2010 г. около 22.45 ч в Стара Загора полицейски екип на РУ е спрял за проверка 37-годишния В.Р. от Стара Загора, който пренасял акумулатор. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че акумулаторът е предмет на кражба от лек автомобил “ВАЗ 2105”, паркиран на бул. “Митрополит Методий Кусев”. По случая работи РПУ – Стара Загора.  

Палеж

На 07.02.2010г. в 10.15 ч в оперативната дежурна част на РУ – Казанлък  е получено съобщение от РС ПБС, че е запалена входна врата на апартамент в кв. “Изток”. При извършената проверка на място е установено, че за времето от 22.00 ч на 06.02.2010г. до 10.15 ч на 07.02.2010г. неизвестно лице е заляло със запалителна течност входната врата на жилището и я запалило. В резултат на пожара са обгорели вратата и част от облицовката от вътрешната й страна. По случая е образувано досъдебно производство.
           
Други  
На 07.02.2010 г. в 14.40 ч в Полицейски участък - Гурково е получено съобщение, че във ФСМП е постъпило лице с дълбока порезна рана в областта на лявото ухо. При извършената проверка на място, пострадалият 55-годишен мъж от Николаево заявил, че около 13.00 ч на същата дата в приземния етаж на къщата му е проникнало неизвестно лице и направило опит да открадне  хранителни  продукти. Заварвайки го в дома си, собственикът ударил с чук крадеца, който от своя страна нанесъл на 55-годишния мъж порезна рана с нож в областта на лявото ухо. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установена самоличността на извършителя –С.К. (31) от Николаево, който към момента се укрива. За издирването му работи РУ – Казанлък. Потърпевшият е настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: