Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 10.02.2010


 Разкрита кражба на цветни метали :
На 09.02.т.г. по сигнал служители от Районно управление на МВР Казанлък са задържали 40 годишния М.М. от Казанлък, който през счупен прозорец е проникнал в складовото помещение на бившия трети казармен район в града, като е направил опит да открадне 7 макари с навит на тях свързочен кабел и 25 м. кабел тип «П – 296». М.М. е задържан за срок до 24 ч. в Районно управление на МВР Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражби :

На 09.02.т.г., след взломяване на две входни врати, на първия и втория етаж, е проникнато в къща, собственост на 34 годишен старозагорец, разположена в с. Дъбово, общ. Мъглиж, откъдето е извършена кражба на : два телевизора, меден казан за ракия около 100 л., около 50 л. вино и 20 л. ракия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.

Кражба на части и вещи от МПС :
На 08/09.02.т.г., след взломяване на дворната врата е проникнато в имот, разположен в с. Крън, собственост на 39 годишен мъж. През отключената врата е проникнато в гаражната клетка, където е бил паркиран л.а. Пежо «306», със старозагорска регистрация. Откраднат е акумулатора и CD устройството на автомобила. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж