Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Намушквания с нож и едно пиянско шофиране в Казанлъшко


 Образувани бързи полицейски производства :
На 14.02.т.г. в Районно управление на МВР Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : 18 год. Ж.Ж. от Николаево / неправоспособен водач/, за това че на  същата дата около 00.10 ч. в с. Ягода, общ. Мъглиж, до дом № 75, е управлявал л.а. Фолксваген «Пасат», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1.38 промила, отчетено с дрегер.

Нанасяне на средна телесна повреда :

На 13.02.т.г. около 12.30 ч. в Районно управление на МВР Казанлък е получено съобщение за инцидент в бл. 34 в ж.к. «Изток», при който мъж е намушкан с нож в областта на гърдите. Констатирано е, че 48 годишния мъж е бил намушкан в гърдите от негова позната жена, около 05.00 ч. на същата дата в собствения му апартамент, след употреба на алкохол и възникване на скандал между пострадалия и жената. Същата след деянието е напуснала жилището. Потърпевшият е настанен в казанлъшката болница под наблюдение, без опасност за живота. Полицейските служители продължават работата си по установяване на самоличността на жената, осъществила намушкването.

На 14.02.т.г. около 02.30 ч. в Районно управление на МВР Казанлък е получено съобщение за инцидент, възникнал в бар «Оргазъм», разположен на казанлъшката улица «Искра» - констатирано е, че 26 год. С.А. от Казанлък е намушкал с нож в областта на корема 23 годишен казанлъчанин, който е оставен под наблюдение в болницата, без опасност за живота. С.А.е задържан за срок до 24 ч. По случая е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: