Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 15.02.2010


 На 14.02.2010 г. в 14.30 ч в оперативната дежурна част на РУ – Казанлък е получено съобщение, че землището на с. Черганово към гр.Казанлък се движат няколко каруци, натоварени с незаконно придобити дърво При пристигане на изпратените по сигнала  полицейски екипи, част от съпровождащите каруците лица се разбягали, като изоставили три каруци с дърва за огрев. На място е заловен 37-годишния И.А. от Казанлък.  Каруците и товарът им са предадени на ДТГС – Казанлък. Работата по случая продължава.
 
На 15.02.2010 г. около 0.30 ч в  ресторант в Павел баня е възникнал скандал между две групи лица. Конфликтът прераснал в побой, при който са пострадали: 29-годишен казанлъчанин, който е настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък с комоцио, без опасност за живота и 39-годишен мъж от Казанлък, който е с наранявания по главата и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. Нанесени са и материални щети на заведението, изразяващи се в счупени бутилки и посуда. Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.
 
Пътно транспортни произшествия
На 15.02.2010 г. около 1.00 ч. в Стара Загора по ул. “Августа Траяна” се е движел лек автомобил “Мицубиши Аутлендър”, управляван от неустановен към момента водач. На кръстовището с бул. “Св. Патриарх Евтимий” не спазил пътен знак В-2 (стоп) и се ударил в движещия се с предимство по булеварда лек автомобил “Рено Клио”, управляван от И.Х. (29) от Стара Загора. В резултат на удара “Рено”-то се качило на тротоара и се блъснало в ел. Табло. В резултат на удара И.Х. е получил леки наранявания и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта му. По случая работи РУ – Стара Загора.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: