Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 20.02.2010


 Разкрити престъпления
На 18.02.2010 г. в 7.40 ч. в РУ – Казанлък  е получено съобщение за извършена кражба от кафе-аперитив в с. Шейново, общ. Казанлък. При извършения оглед е установено, че на 17/18.02.2010 г. неизвестно лице, чрез взломяване на прозорец, проникнало в ресторант в центъра на селото. След това извършителят разбил последователно три врати и влязъл в кафе-аперитива, откъдето откраднал телевизор; ръчна бормашина;  малък ъглошлайф; кафе-машина; четири каси бира “Ариана”, “Шуменско”, “Хаберман” и “Леденика” и неустановено количество водка, уиски, ракия, вафли и фъстъци. По случая е образувано досъдебно производство и в хода на разследването казанлъшките криминалисти са установили и задържали за 24 часа  извършителя на деянието -  И.И. (18) от с. Шейново. Работата по случая продължава.

На 19.01.2010 г. в РУ - Казанлък е получено съобщение за извършена кражба на хилти "Бош", ъглошлайф, полир машина, ръчна бормашина, 40-литров меден казан, лозарска пръскачка, електрическа печка и около 30 м кабел от частен дам в с. Овощник, общ. Казанлък. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че деянието е извършено от Д.Х. (21) от с. Черганово и Е.Н. (20) от Казанлък. Е.К. доброволно е предал вещите, предмет на престъплението. Работата по случая продължава.

Кражби
На 18.02.2010 г. в 7.40 ч. в РУ – Казанлък  е получено съобщение за извършена кражба от кафе-аперитив в с. Шейново, общ. Казанлък. При извършения оглед е установено, че на 17/18.02.2010 г. неизвестно лице, чрез взломяване на прозорец, проникнало в ресторант в центъра на селото. След това извършителят разбил последователно три врати и влязъл в кафе-аперитива, откъдето откраднал телевизор; ръчна бормашина;  малък ъглошлайф; кафе-машина; четири каси бира “Ариана”, “Шуменско”, “Хаберман” и “Леденика” и неустановено количество водка, уиски, ракия, вафли и фъстъци. По случая е образувано досъдебно производство.

На 18.02.2010 г. в 10.50 ч. в РУ-Казанлък е получено съобщение, че за времето от 16.02. до 18.02.2010 г. неизвестно лице е извършило кражба на принтер от производствен цех на фирма на ул. “Хаджи Димитър”. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: