Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 24.02.2010


 Разкрити престъпления
 На 12.02.2010 г. в 08.15 ч в Казанлък е получено съобщение, че на 11/12.02.2010 г. неизвестно лице е влязло в двора на къща в с. Шейново и извършило кражба на 40 литров меден казан за варене на ракия, лула, капак и медна лозарска пръскачка от незаключена стопанска постройка. По случая е образувано досъдебно производство и при проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена от 17-годишен младеж от селото. В дома му са намерени електронна везна, шест чифта обувки и дрехи – предмет на друго престъпление. Работата по изясняване и документиране престъпната дейност на лицето продължава.
 
На 23.02.2010 г. в РУ – Стара Загора е получено съобщение, че две неизвестни лица са разбили кафе-автомат на ул. “Ген. Гурко” в Стара Загора  и са отнели металната кутия на монетника със сумата от 50 лв. Изпратеният по сигнала полицейски екип е заловил на място 25-годишния Т.И. (25) от Стара Загора. От него е иззета металната кутия с част от отнетата сума. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия  е установен и съучастникът му- Д.В. (22). Двамата са задържани за 24 часа. Срещу Т.Д. е образувано бързо производство. Работата по изясняване и документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.

Кражба
На  23.02.2010 г.  в 16.00 ч в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване бравите на две дървени врати, проникнало в цех в с. Виден, общ. Павел баня и извършило кражба на 10 метра захранващ  кабел за дървообработващите машини, медна  пръскачка и ел.дрелка. По случая е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: