Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 09.03.2010


 Пътно транспортни произшествия
На  07.03.2010 г. около 19.10 ч по четвъртокласен  път от с. Розово  към  гр.  Казанлък  в посока север се е движел  лек автомобил “Шкода Октавия”, управляван от  Н.Х. (57) от Казанлък. На  около  2  км  преди  гр. Казанлък, при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който излязъл вдясно от пътното платно. При опит да се върне на платното за движение, автомобилът излязъл вляво от пътя, преобърнал се и се блъснал в дърво.  В резултат на удара водачът е получил охлузна  рана в областта на главата и натъртване в областта на гръдния кош. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка на Н.Х. за употреба на алкохол, техническото средство е отчело 0,32 промила. По случая е образувано досъдебно производство.
           
На  08.03.2010 г.  около  0.10 ч  по път І-6 от Павел баня към Казанлък се е движел лек автомобил “БМВ 318”, управляван от Д.Н. (45) от с. Копринка, общ. Казанлък. На  около  1 км след  разклона за с.Дунавци, общ.Казанлък, при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който се преобърнал на пътното платно. При инцидента водачът изпаднал от автомобила и загинал на място. По случая е образувано досъдебно производство.

Шофиране след употреба на алкохол
На 07.03.2010 г. около 2.15 ч в Казанлък полицейски екип е заловил 34-годишната З.И. от Казанлък да управлява лек автомобил “Фолксваген Поло” по ул. “Константин Иречек” след употреба на алкохол, с концентрация – 1,83 промила. З.И. е задържана за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.  

На  07.03.2010 г около 1.15 ч на разклона за с. Александрово лек автомобил “БМВ”, управляван от И.А. от същото село е напуснал  пътното  платно  и  навлязъл  в  крайпътна  канавка. При извършената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в издишания от водача въздух с концентрация – 2,29 промила. И.А. е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство. 
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж