Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Теодора Иванова стана европейска шампионка

На завършилото във Венеция Европейско първенство по спортно карате за деца, юноши и девойки, състезателката от казанлъшкия клуб “Севт I” - Теодора Иванова стана европейска шампионка с отбора на България в дисциплината “кумите” при девойките старша възраст.
 Казанлъчанката с личен треньор Драгомил Иванов спечели златния медал с още две съотборнички - Габриела Маджарова от София и Адриана Ганева от Плевен.
"В първата среща бихме представителките на Германия, след това се наложихме над каратистките от Италия. На финала срещнахме отбора на Сърбия и го победихме с 2:1. Това бе достатъчно за шампионската титла. Доволна съм от представянето си. Отидохме с нагласата за влизане в тройката. Успяхме, защото играхме мотивирано и много нахъсано " - сподели шампионката след завръщането си в родния Казанлък, която не скри и очарованието си от Венеция.
След българките се наредиха отборите  на Сърбия  и Румъния. Общо участваха седем отбора.
 Според личният треньор на шампионката,  Драгомил Иванов това е златен завършек на един успешен сезон не само за Теодора, но и за  състезателите на клуб  "Севт - I".
При момчетата до 12 г. съставът на България взе бронзовите медали в дисциплината " Отборно Кумите".

Атанас Георгиев
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: