Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 29.03.2010


 Хулиганство
На 28.03.2010 г. около 4.00 ч. в Казанлък на площад “Севтополис” полицейски патрул е предприел проверка на лице със съмнително поведение. При поискване на документ за самоличност,  25-годишния Р.Н. от Казанлък внезапно побягнал.  След като се отдалечил, се обърнал към полицаите и извадил нож с дължина на острието 20 см. Показал  движение, имитиращо прерязване на гърлото и отправил към служителите заплахи за убийство. След кратко преследване, Р.Н. е задържан на кръстовището на ул. “Хр. Ботев” и бул. “23 пехотен шипченски полк”. При задържането е оказал яростна съпротива, за което са използвани физическа сила и помощни средства /белезници/. Р.Н. е отведен за освидетелстване във ФСМП – Казанлък, където продължил да се държи арогантно и агресивно към медицинския персонал и полицейските служители, и удрял главата си в стените. Задържан е за 24 часа. Ножът е намерен и иззет. По случая е образувано досъдебно производство.  

Кражби

На 27.03.2010 г. в оперативната дежурна част на РУ – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от метално бунгало в с.Ясеново, общ.Казанлък. При извършения оглед е установено, че за времето от 21.03. до 27.03.2010г. неизвестно лице е проникнало в бунгалото чрез взломяване катинара на вратата  и е извършило кражба на ел. бормашина, медна пръскачка, самоделен електрожен и 40 метра ел. кабел. По случая е образувано досъдебно производство.
 
Шофиране след употреба на алкохол
На  27.03.2010 г. около 19.10 ч в Казанлък полицейски екип е заловил Н.Б. (29) от Казанлък да управлява лек автомобил “Форд Ескорт” по бул. “Княз Александър Батенберг”, след употреба на алкохол с концентрация в издишания  въздух – 1,39 промила. Взета  е  кръвна  проба за анализ. По случая е образувано бързо производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...