Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 30.03.2010


 Разкрита взломна кражба :
На 29.03.т.г. служители от Районно управление на МВР Казанлък са задържали извършителят накражбата на : монофазен електрожен, моторен трион, медна пръскачка, 80 кг захар и други вещи от частна къща, намираща се в с. Ветрен, общ. Мъглиж, обитавана от 59 годишен мъж от Казанлък – това е : 46 год. П.Н. от с. Ветрен. Откраднатите вещи са предадени с протокол за доброволно предаване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.

Разкрито незаконно притежване на ловно оръжие и боеприпаси:

На 29.03.т.г. служители от Районно управление на МВР Казанлък са извършилипроверка на 55 годишния В.Д. от Казанлък, в когото е открита самоделно направена ловна пушка – 12 кал., 14 ловни патрона / 12 кал./ и 83 ловни патрона / 16 кал./. В.Д. е задържан за срок до едно денонощие. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.

Осъдено лице :     
На 29.03.т.г. състав на Старозагорския районен съд е постановил спрямо 24 год. М.К. от Стара Загора глоба в размер на 150 лв., за това че предния ден пред сградата на Районно управление на МВР Стара Загора, след употреба на алкохол е заплашвал и псувал полицейските служители.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...