Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 31.03.2010

 Образувани бързи полицейски производства :
На 30.03.т.г. служители от Районно управление на МВР Казанлък са образували бързо полицейско производство срещу : 36 год. Н.П. от с. Тъжа, общ. Павел Баня, за това че на  същата дата около 01.55 ч. в Казанлък по ул. «Олимпиада», е управлявал л.а. Форд «Ескорд», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 1.61 промила,  установено с дрегер.

                      
Разкрити икономически престъпления :

 На 30.03.т.г. служители от Районно управление на МВР Казанлък и «EVN” – България са извършили проверка за незаконно присъединяване към ел. преносна мрежа в с. Горно Сахране, общ. Павел Баня – установено е, че лицата : Д.А., 55 годишен и Ш.Ю., 31 годишен от същото село, чрез използване на електрически кабел са се прикачили незаконно към електропреносната  мрежа, с което са създали условия за незаконно отчитане на потребената ел. енергия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.

Други :
На 31.03.т.г. в Районно управление на МВР Казанлък е получено съобщение, за това че при извършване на проверка на лекотоварен автомобил Форд «Транзит», със сливенска регистрация, с прикачено към него ремарке, собственост на 24 годишния Т.А. от гр. Твърдица, е установено превозването на седем коне, без необходимите документи за превоз. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...