Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Тежка катастрофа се размина без пострадали


 Инцидент на Разпети петък се размина без жертви. Автомобил се преобърна в локалното платно на изхода от Казанлък за Стара Загора. Пикап застига спрелия в дясно автомобил, удря се в задния му ляв калник и се преобръща на платното. При инцидента няма жертви и пострадали, шофьорът на пикапа се отърва само с уплаха. Водачът на Голфа не е бил в колата./БГНЕС

Кражби :
На 02.04.т.г., чрез срязване халката на катинара е проникнало в частно мазе, намиращо се на старозагорската улица «Боруйград» № 34, откъдето е извършена кражба на около 40 л. ракия и 60 л. нафт, собственост но 57 годишен мъж. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Стара Загора.
На 03.04.т.г. около 01.00 ч. в Районно управление на МВР - Стара Загора е получено съобщение от 51 годишен старозагорец, за това че при отиване във вилата си в с. Хан Аспарухово, общ. Стара Загора, е заварил двама непознати мъже, които подготвили за кражба вещи. Мъжете успели да избягат с част от вещите : мобилен телефон, 15 лева, около 20 метра захранващ силов кабел и документи, собственост на 51 годишния старозагорец. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Стара Загора.
На 02.04.т.г., чрез срязване е извършена кражба на около 52 метра магистрален кабел, собственост на БТК, отнет от района на кв. «Трите чучура – север» в Стара Загора. Точната стойност на нанесените от кражбата щети е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Стара Загора.

Други :
На 02.04.т.г. около 15.35 ч. на пътя София – Стара Загора, на КПП - Гердеме, полицейски автопатрул към Районно управление на МВР – Казанлък е спрял за проверка л.а. Фолксваген «Пасат», със старозагорска регистрация, с прикачено към него ремарке, управляван от 46 год. П.П. от Стара Загора. Установено е, че регистрационната табела на ремаркето отговаря на л.а. «Вартбург», 75 годишния баща на П.П. По случая е образувано досъдебно производство.
На 02.04.т.г. в 09.10 ч. в Полицейски участък Мъглиж е получено съобщение от 50 годишен мъж от същия град, за това че на 01/02.04.т.г. неизвестно лице е счупило предното обзорно стъкло и странично огледало на личния му л.а. Фолксваген «Поло», със старозагорска регистрация, паркиран на ул. «6-ти септември» в града. При извършения на място оглед е установено, че са счупени страничните огледала и на други три паркирани леки автомобили. По случая в Районно управление на МВР – Казанлък е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж