Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 16.06.2010

 Разкрити престъпления
 На  15.06.2010 г. около 9.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че на  09.06.2010 г. неизвестно лице е извършило кражба на велосипед, който е бил оставен в двора пред къщата му. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена от 18-годишният М.Д. от Стара Загора. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция”  - Казанлък.
 
Кражби
На 15.06.2010 г. в 23.35 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от частен гараж в гр. Шипка. При извършения оглед е установено, че за времето от  21.20 ч.  до 23.35 ч на същата дата неизвестно лице е проникнало в гаража през  недобре  затворен прозорец и извършило кражба на заваръчен  апарат, бормашина, два ъглошлайфа и мобилен телефон. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия

На  15.06.2010г. около  05.20 ч по път І-6 от с. Осетеново за с. Манолово в посока запад се е движел лек автомобил  “Опел Тигра”, управляван от  неправоспособния  А.А. (22) от с.Мътеница, общ. Хисаря. На  около 3 км  преди  с.Манолово, при движение с несъобразена скорост на ляв завой водачът изгубил контрол над автомобила, който се ударил в предпазна мантинела вдясно и се преобърнал извън пътя. В резултат на удара А.А. е получил комоцио и е откаран във ФСМП – Казанлък, където му е оказана амбулаторна медицинска помощ. Същият е отказал хоспитализация. Взета му е кръвна проба за химически анализ. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Шофиране след употреба на алкохол
На 15.06.2010 г. около  00.45 ч в Стара Загора полицейски екип е заловил Р.А. (26) от с. Каменец,  общ.Пордим да управлява лек автомобил  “Опел Кадет” по ул. “Хрищян войвода” след употреба на алкохол, с концентрация 2,14 промила. На водача и взета кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343 б, ал.1 от НК.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...