Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 17.06.2010

 Образувани бързи полицейски производства :
На 16.06.т.г. в ОД МВР Стара Загора е образувано бързо полицейско производство срещу : 49 годишния И.Я. от с. Могила, за това че същия ден около 21.00 ч. е управлявал по пътя с. Тулово – Стара Загора лек автомобил Ситроен «АХ», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 1,33 промила, установено с дрегер. Консаттирано е, че водачът е бил неправоспособен, за което му е съставен акт за установяване на административно нарушение. Връчен му е талон за медицинско изследване.
 
Разкрити престъпления :
На 16.06.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Стара Загора са установили извършителите на две взломни кражби от частни домове в с. Змейово, общ. Стара Загора, при които са отнети : 15 щампи за ситопечат / алуминиеви/, две вълнени одеала и други вещи, собственост на 58 годишна жена и CD Player, настолна запалка, ел. печка и други вещи, собственост на 63 годишен мъж – това са : 16 год. Н.Д. от с. Змейово и 9 годишния Д.Б. от Стара Загора. Част от вещите - предмет на кражбите са предадени от лицата. Работата по установяване съпричастността им към извършване на други кражби продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Стара Загора.

Осъдено лице :
На 16.06.т.г. състав на Старозагорския районен съд е постановил спрямо 62 годишния Ж.Д. от Стара Загора, глоба в размер на 150 лв., за това че предния ден около 14.40 ч. на публично място и пред множество хора, е размахвал нож, с което е нарушил обществения ред и спокойствие.

Кражби :
На 16.06.т.г., чрез взломяване на входните врати е проникнато във вила, намираща се в с. Голямо Дряново, общ. Казанлък, собственост на 57 годишен казанлъчанин, откъдето е извършена кражба на водна помпа и мостов проводник около 20 м. Извършителят на деянието е повредил и унищожил две соларни лампи и сателитен приемник / общата стойност на нанесени щети е в размер на около 150 лв./. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
На 16.06.т.г. през незаключена врата е проникнато в частен офис, намиращ се в Стара Загора, откъдето е извършена кражба на сумата от 5 040 лв., собственост на 61 годишен мъж от с. Ягода. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Стара Загора.

Други :
На 16.06.т.г. около 11.40 ч. служители на сектор «Криминална полиция» при Районно управление «Полиция» - Казанлък са извършили проверка в магазин за хранителни стоки, разположен на ул. «Опълченска» в града, като при проверката доброволно от 41 годишната Б.К. от с. Скобелево са предадени 19 кутии цигари, без бандерол. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...