Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 18.06.2010

 Кражбa :
На 16.06.т.г., чрез взломяване на прозорец е проникнато в частен дом, намиращ се в с. Паничерево, общ. Гурково, собственост на 40 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на моторен трион, ел. помпа, газов пистолет, машина за рязане на теракот, 8 бутилки ракия и 8 бутилки уиски «Бляк Рам». Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

ПТП :

На 17.06.т.г. около 16.00 ч. на пътя Мъглиж – Казанлък, поради движение с несъобразена скорост при извършване на десен завой, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. Деу «Нексиа», с ямболска регистрация, управляван от 26 годишния английски гражданин – М.А. От ПТП са настъпили само материални щети. Водачът на автомобила е тестван за наличие на алкохол с дрегер, който е отчел отрицателна проба.

На 17.06.т.г. около 17.30 ч. на кръстовището на казанлъшката улица «П. Стайнов» и площад «Севтополис», при извършване на ляв завой л.а. Крайслер «Круизер», със старозагорска регистрация, управляван от 29 год. Т.К. от Казанлък, със страничното си огледало за обратно виждане удря пресичащата пътното платно на пешеходна пътека пешеходка – В.Н., 58 годишна от Казанлък, която получава натъртвания по гърба и таза / откарана е в Центъра за спешна медицинска помощ от Т.К., който в последствие се укрил и е издирен допълнително от полицейските служители/. Пострадалата е обслужена амбулаторно и освободена без опасност за живота. Водачът е тестван за наличие на алкохол с дрегер, който е отчел отрицателна проба.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...