Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Намерено 8 годишно дете удавено край язовир Копринка

 На 22.06.т.г. около 19.25 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от тел. 112 за открито удавено дете във водите на силов канал от яз. «Копринка», в югоизточния край на с. Розово, общ. Казанлък. Констатирано е, че трупът е на осемгодишно момченце от същото село, което около 18.00 ч. за последно е видяно да си играе с коте в близост до заградена с телена мрежа част от канала. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.


Разкрита взломна кражба :

В резултат на проведените оперативно – издирвателни мероприятия от служители на сектор «Криминална полиция» при Районно управление «Полиция» - Казанлък са установени извършителите на взломната  кражба  на  2 акумулаторни батерии и 12 алуминиеви ламарини, откраднати от преприятие КМТ «Шипка» - това са : 28 год. С.М., 15 год. П.Т., 20 год. С.С., 20 год. М.М. и 17 год. С.М., всички от Казанлък. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Разкрити престъпления :
На 21.06.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителят на домова кражба от жилище в Казанлък, осъществена на 18.06.т.г. – това е : 16 год. Д.П. от Казанлък. Работата по случая продължава.

На 21.06.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителят на домова кражба от жилище в с. Паничерево, общ. Гурково – това е : 24 год. В.Й. от същото село. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 21.06.т.г. служители от сектор «Криминална полиция» при Районно управление «Полиция» - Казанлък са извършили проверка на магазин за хранителни стоки, разположен на ул. «Юнашка» в града и на частен дом, собственост на 60 годишния Б.К. от Казанлък, където са открити и иззети 71 кутии цигари без акцизен бандерол «Esti – Slims». Работата по случая продължава.

На 21.06.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителите на противозаконно отнемане на товарен автомобил «Ивеко», собственост на 52 годишен мъж от с. Ясеново, общ. Казанлък, паркиран пред дома му в селото – това са : 19 год. С.Й. от с. Ясеново и 24 год. Б.Д. от Николаево, които са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражби :
На 21.06.т.г., след взломяване на прозорец е проникнато в цех за производство на хидравлични кранове в КМТ «Шипка» в Казанлък, откъдето е извършена кражба на 2 акумулаторни батерии и 12 алуминиеви ламарини. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 21.06.т.г., чрез взломяване на врата е проникнато в складово помещение на частна фирма, намиращо се в местността «Армагански път», южно от завод «Арсенал» АД – Казанлък, откъдето е извършена кражба на ел. водна помпа с мощност 13 клв. и 150 месингови втулки с размер 1,5 цола. Нанесените от кражбата щети са в размер около 2 600 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...