Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 31.12.2007

Kражба на два медни бакъра от частен дом в Дъбово
На 30.12.2007г. в 12.40ч. в Полицейски участък - Мъглиж, е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в Дъбово, общ. Мъглиж. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез подбран или подправен ключ, проникнало в избено помещение и извършило кражба на два медни бакъра, медна пръскачка и две касетки с картофи. Щети в процес на изясняване. По случая работи РПУ – Казанлък.

Kражба на медни намотки от трансформатор в землището на с.Дъбово
На 30.12.2007 г. около 09.40 ч. в Полицейски участък - Мъглиж е получено съобщение за кражба от трафопост към частен имот в землището на с.Дъбово. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, след като е срязало оградната мрежа, проникнало в имота и извършило кражба на медни намотки от трансформатор. Щети в процес на изясняване. По случая работи РПУ – Казанлък.

БМВ 525 ударил стадо кози
На 30.12.2007г. около 15.20ч. по път І-5  от с.Крън за гр.Шипка се е движел  лек автомобил “БМВ 525”, управляван от Н.А. (21) от с. Горно сахране, общ. Павел баня. Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост (гъста мъгла) ударил стадо кози, пресичащи пътното платно. В резултат на удара са загинали 11 кози. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. Същият е използвал обезопасителен колан. Щети в процес на изясняване. По случая работи РПУ – Казанлък.

Каруца паднала във Ветренска река
На  30.12.2007г. около 11.00ч. южно от път І-6  по стария каменен мост за с. Ветрен в посока  изток се е движела каруца, управлявана от Д.Р. (47) от с. Юлиево, общ. Мъглиж. На моста животното се подплашило и каруцата паднала във Ветренска река. Д.Р. е получил фрактури на ляво и дясно бедро и е настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. По случая работи РПУ – Казанлък.

Мерцедес 250 навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил Опел Астра
На  29.12.2007 г.  около  14.10 ч.  в  Мъглиж  по  ул. "Гео  Милев"  в посока юг се е движел  лек автомобил “Мерцедес 250”, управляван от К.Г. (33) от Мъглиж. На площад "Конлука",  на кръстовището с ул.  “Александър Батенберг”,  при  завиване наляво, навлязъл в лентата за  насрещно движение и ударил намаляващия скоростта пред знак Б-2  лек автомобил “Опел  Астра”, собственост  на ОДП – Стара Загора. В резултат на удара са нанесени незначителни  щети по двата автомобила. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: