Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 25.06.2010


 Разкрити престъпления :
В резултат на работата по полицейските служители от Районно управление «Полиция» -  Казанлък е установен извършителят на кражбата на  цифров фотоапарат от л.а. «Мерцедес», със старозагорска регистрация, паркиран в Казанлък на ул. «Райко Даскалов» - това е : 17 годишния А.С. от с. Копринка, общ. Казанлък. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Кражби :
На 23/24.06.т.г., чрез срязване на комарник на порзорец е проникнато в частна къща, намираща се в Казанлък, обитавана от 38 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на мобилен телефон и сумата от 2 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 24.06.т.г., чрез взломяване на  входната врата е проникнато в частно жилище, намиращо се на ул. «Възраждане» в Казанлък, обитавано от 62 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на 95 лв., златна гривна / 1 гр./ и два мобилни телефона. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 25.06.т.г., чрез демонтаж на прикрепващи скоби е извършена кражба на два акумулатора от т.а. «Камаз», със старозагорска регистрация, собственост на 47 годишен мъж от с. Ягода, паркиран пред дома му в същото село. Точната стойност на нанесените от кражбата щети е в процес на изясняване от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...