Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 28.06.2010

 Кражби
На 27.06.2010 г. в 15.45 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение, че за времето от 10.00  до 15.00 ч на 27.06.2010 г неизвестно лице, чрез взломяване на метална  решетка, проникнало в павилион за закуски на ул. “Тодор Мазаров” и извършило кражба на  касов апарат и микровълнова печка. Щети - в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

 
На 27.06.2010 г. в 17.10 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че за  времето от 17.30 ч на 25.06. до 17.00 ч на  27.06.2010 г.  неизвестно лице е проникнало през врата на тераса, в частен дом на ул. “Ген. Драгомиров” и е извършило кражба на 1600 лв., златни и сребърни накити. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.        

Пътно транспортни произшествия
На  27.06.2010 г.  около  1.00 ч в с.Ръжена , общ. Казанлък по  ул."9-ти септември" в посока запад се е движел лек автомобил  “Фолксваген Голф”, управляван  от Я.Х. (19) отс. Ръжена. При движение с несъобразена скорост, водачът изгубил контрол над автомобила, който излязъл извън пътното платно и се ударил в бетонна ограда на ЦДГ “Ален мак”. След инцидента Я.Х. напуснал местопроизшествието. При извършения оглед е установено, че в резултат на удара са съборени около 3 м от оградата на детсконо заведение и са нанесени значителни материални щети по автомобила. Няма пострадали хора. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  27.06.2010 г.  около  13.30 ч по пътя от Язовирно  селище за с.Копринка,  общ. Казанлък  в посока север се е движел мотоциклет “Хонда  CBR - 900 RR”, управляван от И.Р. (33) от София. При движение с несъобразена с пътните условия скорост до язовирната стена на  язовир “Копринка”  попаднал в дупка на пътното платно, при което водачът изгубил контрол над мотоциклета и паднал. В резултат на инцидента И.Р., който е ползвал предпазна каска,  е получил фрактура на капачката на дясното коляно. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта му. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Друго
На 29.06.2010 г. в 3.10 ч. в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от охраната на Автогара – Казанлък, че в един от паркираните автобуси е забелязано неизвестно лице. Изпратеният на място полицейски екип е заловил в автобуса 18-годишния М.Д. от Стара Загора, у когото са намерени и иззети  ел. Калкулатор , четири автомобилни ключа, 3 секретни ключа и един ключ за автобус. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На  27.06.2010 г.  в 13.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък, че във ФСМП е постъпила  жена с травми от нанесен побой. При извършената проверка на място, пострадалата е 58-годишна казанлъчанка е заявила, че при възнокнал скандал в дома й синът й Х.С. (35) й е нанесъл побой. Жената е настанена е за лечение в МБАЛ – Казанлък с комоцио, без опасност за живота. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

За броени минути служители на РУ “Полиция” – Стара Загора заловиха извършителите на грабеж от магазин.  Сигналът за престъплението е постъпил на тел. 166 в РУ “Полиция” - Стара Загора около 19.50 ч. снощи.  41-годишната собственичка на обекта, намиращ се на ул. “Д. Подвързвачов” е заявила, че в търговското помещение влезли двама непознати младежи и единият я ударил с юмрук в областта на главата. След това нападателите отнели подготвените за отчитане  175 лв. от оборота на магазина и избягали. На мястото на инцидента незабавно са изпратени полицейски екипи, които са блокирали района.  Благодарение на бързата реакция на пострадалата и на полицията, минути по-късно в близост до речния канал  в кв. “Самара” екипите са издирили по описание на потърпевшата извършителите на деянието Н.Ц. (21) от с. Змейово и Д.М. (20) от Стара Загора. Задържани са за 24 часа и от тях е иззета сумата, предмет на престъплението. И двамата задържани са познати на полицията и са привличани като обвиняеми за други престъпления – Д.М. за кражба, а Н.Ц. – за грабеж. Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицата продължава РУ “Полиция” – Стара Загора.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...