Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 30.06.2010

 На 30.06.2010 г. около 05.10 ч в РУ “Полиция”  -  Казанлък  е  получено  съобщение  от  служители  на  ИАРА  -  Стара Загора, че неизвестно лице извършват незаконен риболов на яз. “Копренка”,  в землището  на  с. Г. Черковище, общ. Казанлък. При извършената проверка на място е установен лек автомобил  “Фиат Фиорино”, в който са намерени мрежи  за  риболов, 9 кг бяла  риба  и 10 кг червеноперка. Срущу собственика на автомобила – Я.И. (32) от Казанлък е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък

На 30.06.2010г.  в 1.40 ч  в РУ “Полиция”  -  Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване стъкло на предна лява врата е проникнало в лек автомобил  “Пежо 306” , паркиран в кв. “Изток”. Изпратените по сигнала полицейски екипи заловили в близост до колата 30-годишния Д.Г. от Казанлък, който е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 29.06.2010 г.  служители от група “Противодействие на икономическата престъпност” при РУ “Полиция” – Казанлък и представител на “Арсис Консултинг” (притежател на правата върху търговските марки “Адидас”, “Найк” и “Рийбок” за България) са извършили съвместна проверка в търговски обекти в Казанлък. В магазини за дрехи на ул. “Отец Паисий”, на ул. “Искра” и в кв. “В. Левски” са установени и иззети големи количества дрехи, носещи защитените търговски марки “Адидас”  и  “Найк”, без съгласието на правопритежателя им. Срещу търговците са образувани досъдебни производства. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...